Опис:
Концентрат сироваткового білка "Протеїн Гадяч" (КСБ) - сухий порошок, що виготовляється з свіжої молочної сироватки методом ультрафільтрації. З приємним смаком пастеризованих вершків.
Оскільки сироватковий Гадяцький протеїн швидко засвоюється, єдиний раз коли ви повинні приймати сироватковий протеїн - це відразу після тренування. Численні дослідження доводять, що в порівнянні з іншими видами білка, прийом сироваткового протеїну після фізичних навантажень набагато сильніше "розганяє" білковий синтез, стимулює ріст м'язів.
Переваги використання КСБ :
- Недорогий
- Добре змішується з іншими компонентами
- Має високі показники амінокислотного складу та ефективності
- Швидко засвоюється
- Ефективне нарощування м'язової маси
- Підвищення імунітету
- Зниження катаболічних процесів
Вміст:
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту , кДж ( ккал) - 1380,7 ( 330,0 ) .
Поживна харчова цінність на 100 г продукту:
Білок - 65г
Жири - 0г
Вуглеводи - 17,5г
Виробництво . Як роблять протеїн:
Основною сировиною для виробництва протеїнових сумішей є - молоко. У молоці є всі необхідні для життя речовини , а саме:
- Жири
- Білки
- Вуглеводи
- Мінеральні речовини
- Вітаміни
Першим кроком на шляху виробництва високобілкової суміші є виділення сироватки з молока . Для того, що б відокремити сироватку з молока , молоко проходить кілька стадій . Найпростіший шлях отримання сироватки - виділити сир з молока . Близько 6 % сухої речовини залишається в сироватці , тобто приблизно половина всіх молочних елементів залишається в ній . Кількість жирів в сироватці - незначне , в ній залишаються інші, не менш цінні білки - сироватковий протеїн .
Які бувають види сироватки :
- Якщо виробництво сиру відбувається за допомогою кисломолочних бактерій , то ми отримуємо кислу сироватку .
- Якщо зброджування молока відбувається за допомогою сичужних ферментів , то ми отримуємо солодку сироватку.
- Якщо виробництво сиру проходить за допомогою мінеральних кислот, то ми отримуємо Казеїнову сироватку.
Для того, що б отримати сироватковий протеїн (висококонцентрований продукт), сироватку необхідно розділити на окремі компоненти і виділити сироватковий концентрат (англ.-Whey Protein). Концентрат сироваткового протеїну - поживний і вкрай корисний продукт.
При виробництві протеїну використовується так званий метод мембранної фільтрації. Суть його полягає в тому, що мембрана служить як фільтр і затримує молекули. Всі виділяють чотири види мембран: мікрофільтрафія, ультрафільтрація, нанофільтрація. Гадяцький протеїн проходить очистку ультрафільтрації. Для того, що б краще зрозуміти те, як роблять протеїн, подивимося на схему його виробництва:
Як визначити якість протеїну
Ми , рекомендуємо , віднести порошок на хімічний аналіз в спеціальну лабораторію , щоб вам розповіли що всередині. Ця процедура досить дорога . Дозволити собі її може не кожен. На це й розраховують шахраї. Але відрізнити справжній протеїн від підробки все ж можна. Ми розповімо вам , на що варто звернути увагу і як перевірити придбаний протеїн в домашніх умовах.
1 ПОРАДА: Кілька ложок (1-2) протеїну висипте на дно будь-якої зручної ємності і поверху налийте окріп. Білок повинен згорнутися , стати « гумовим » при спробі його пожувати . Але , якщо куплений порошок починає розчинятися , даючи при цьому рясну піну , це говорить про те, що в ньому міститься сода , борошно , крейда, в комплексі з консервантами, ароматизаторами і барвниками , але ніяк не білок. У цьому випадку буде значно безпечніше не використовувати за призначенням такий порошок , а повернути його, де він і був куплений.
2 ПОРАДА: візьміть 1 чайну ложку порошку протеїну, спробуйте його пожувати . Як правило , білок пристає дуже сильно до ясен і зубів. Фальсифікат, стає рідкою кашкою, ви не помітите ніякого прилипання .
Як правильно приймати протеїн Гадяч ( КСБ 65 ) .
У спортивній галузі Протеїн вживають у двох випадках:
1. Щоб набрати м'язову масу .
2. При ефективному схудненні.
Вчені стверджують, що для росту м'язів людина повинна споживати від 1.5 до 2 грама протеїну на 1 кг ваги тіла на добу .
Припустимо, якщо ви важите 70 кг, то ви повинні приймати приблизно 100 грам Гадяцького протеїну в день.
Протеїн розмішується з водою, молоком або соком. Кількість рідини значення не має (рекомендуємо 300мл рідини на порцію) .
Пити його між сніданком і обідом і відразу після тренування. А якщо тренування у цей день немає , то між сніданком і обідом і перед вечерею . Якщо ви хочете схуднути і приймаєте протеїн саме для цієї мети , то ви повинні пити його замість їжі . Це означає, що частина звичайної їжі вам треба замінювати протеїном . Це робиться для того , щоб збільшити кількість білка в добу, не збільшуючи при цьому калорійність харчування .
Щоб приготувати наш продукт вам буде потрібно 300мл рідини і 45грамм ( 2 столових ложки з гіркою) нашого продукту. Змішайте за допомогою блендера або шейкера , після чого продукт готовий до вживання.